Na gedwongen sluiting in The Mall en Den Haag faillissement aangevraagd voor 7 andere winkels

Na de gedwongen sluiting van de interieurwinkels in The Mall en Den Haag heeft de eigenaar van Soulsistah faillissement aangevraagd voor zijn zeven andere zaken. Zij wordt verdacht van het witwassen van crimineel geld. Eerder schreef Wonen360 al over deze interieurzaken.


Foto: Soulsistah Interiors

29 december heeft de rechtbank 's-Gravenhage de firma Soulsistah Decorations BV, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, in staat van faillissement verklaard. Als curator is
mr. L.S.E. Prickartz benoemd. De rechtsvorm betreft een Besloten vennootschap. "Er is nog een vennootschap waar geen faillissement voor is aangevraagd", vertelt de curator tegen Omroep West. "Maar voor die zaak is er wel een verzoek ingediend om te ontbinden."

Soulsistah heeft op papier negen bv’s. Een aantal van deze bedrijven was daadwerkelijk open als winkel, zoals een kerstwinkel in The Mall, een interieurzaak op de Frederik Hendriklaan in Den Haag en een zaak in Monster (Soulsistah Events). De andere Soulsistah-ondernemingen bestaan alleen op papier: Kids Department, Rentals, Holding, Flowers en Decorations. Ook is er nog een beachclub die niet open was, dat weet Den Haag FM te melden.

Bron: Den Haag FM


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven