Importeur en groothandel in woonaccessoires en seizoensdecoratie

Sietse Hoogstede van Decostar: "Het 20-jarig bestaan laten we niet onopgemerkt voorbij gaan"

2021 ligt achter ons. Voor veel ondernemers in de interieurbranche een jaar om nooit te vergeten. Niet alleen vanwege alle coronaperikelen. Ook het tekort aan grondstoffen en de oplopende tarieven bezorgden velen hoofdbrekens. Om maar niet te spreken over de vele openstaande vacatures.

Inmiddels staat het vizier alweer vol op 2022. Tijd om verschillende ondernemers aan de tand te voelen, waaronder Sietse Hoogstede van Decostar, een importeur en groothandel in woonaccessoires en seizoensdecoratie.


Sietse Hoogstede, poserend bij producten van Countryfield.

Als je minister van Volksgezondheid was, welke coronamaatregelen zou jij dan nemen?
"Gelukkig ben ik dat niet, ik denk dat dit een hele opgave is. Wij houden ons maar bij de woon- en decobranche, zodat de minister van Volksgezondheid zich op zijn zaken kan richten.
Andersom gezien, zou het verstandig zijn als de minister van Volksgezondheid zich in onze branche zou mengen?

Hoe blik je terug op 2021?
"Positief, met alle maatregelen vandien was het natuurlijk een jaar dat anders dan anders was, maar ondanks dat hebben wij als team Decostar mooie dingen kunnen bereiken. Dit samen met het vertrouwen van onze klanten heeft ervoor gezorgd dat we een verdere groei van Decostar hebben kunnen realiseren."

Voor welke uitdagingen kwam je te staan?
"Wanneer er ineens geen beurzen waren begin 2021 hebben we snel moeten schakelen. De showroom in Apeldoorn werd aanzienlijk vergroot en zo konden onze klanten toch hun assortiment inkopen.
Uiteraard is het op tijd binnenhalen van containers een hele uitdaging geweest, maar wanneer we daar nu op terug kijken dan is dat ons toch goed gelukt.
Dan nu proberen deze uitdaging ook in het komende jaar weer waar te maken, wat ook weer een hele opgave zal zijn.

Wat waren absolute hoogtepunten? 
"Voor Decostar zijn de vernieuwing en vergroting van de showrooms in Apeldoorn en Brussel een mooi hoogtepunt, wat zich weer omgezet heeft in mooie momenten met onze klanten.
Daarnaast hebben wij ons assortiment aanzienlijk verbreed door distribiteur te worden van maar liefst 4 geurmerken waardoor we nu een mooi totaalassortiment hebben op gebied van woondecoratie.
Om al deze hoogtepunten te ondersteunen hebben we ook ons warehouse uitgebreid en heeft ons logistieke team geen moment stil gestaan om alle orders op tijd bij de klant te krijgen."

Welke voornemens c.q. doelen heb je voor het komende jaar?
"Al onze klanten ook het komende jaar weer voorzien van trendy woondecoratie in de breedste zin van het woord. Zodat de consument ook het huis gezellig kan maken met onze artikelen, thuis is namelijk een plek waar we veel zijn gezien de situatie die momenteel nog steeds speelt!
En komend jaar bestaat Decostar 20 jaar, dit laten wij uiteraard niet onopgemerkt voorbij gaan!"

Meer informatie:
Decostar BV
Nagelpoelweg 35
7333 NZ Apeldoorn
+31 (0)55 540 30 24
info@decostar.nl  
www.decostar.nl  
www.countryfield.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven