Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2022

Redactie Wonen360 tot 3 januari met kerstreces

De kerstvakantie lonkt. Als redactie van B2B-nieuwsplatform Wonen360 blikken we positief terug op 2021. Het jaar waarin we ondanks de coronabeperkingen toch nog zo'n 15 beurzen en een groot aantal bedrijven hebben mogen bezoeken. Daarnaast publiceerden we meer dan 6500 artikelen. Die zorgden voor een recordaantal interacties met onze lezers, bestaande uit woon- en interieurprofessionals zoals retailers, woonwinkeleigenaren, interieurstylisten en -architecten, designers, inkopers, agentschappen, leveranciers, fabrikanten, groothandels etc.


De redactie van nieuwsplatform Wonen360 houdt in Tholen kantoor.

Inmiddels staat 2022 voor de deur. Een jaar waarin veel op de agenda staat. Hopelijk wordt omikron snel verdreven en kunnen de (woon)winkels de deuren weer wijd openzetten en de geplande beurzen en andere events doorgaan.

Als Wonen360 hopen we onze lezers dagelijks te kunnen voorzien van al het B2B-nieuws dat speelt binnen de interieur- en woonbranche. En je weet, heb je nieuws te melden, laat het onze redactie weten! Ook in het nieuwe jaar bestaat voor elk bedrijf actief in de interieurbranche de mogelijkheid om nieuwsberichten aan te leveren die gratis op onze site en in onze nieuwsbrief worden geplaatst. Dus heb je een nieuw product, nieuwe collectie, jubileum, (her)opening, directiewisseling, verhuizing of iets anders te melden dat iedere interieurprofessional moet weten, meld het Wonen360. Het liefst via [email protected] of 0166 698 233.

Namens Fresh Publishers, waarvan Wonen360 onderdeel is, wensen we iedereen fijne dagen toe. Tot in 2022!

Ons kantoor is van maandag 27 t/m vrijdag 31 december gesloten. 

Groet namens het team van Wonen360, met v.l.n.r. Sietse Hielkema, Leo Elenbaas, Marie-Elise Bruins Slot en Adrian Karreman. Laatstgenoemde verlaat de redactie per 31 december 2021. Hij gaat een nieuwe studie volgen.

Meer informatie:
Wonen360
Stevinweg 2
4691 SM Tholen
Tel.0166 698 233
[email protected] 
www.wonen360.nl