Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hans Declercq (YEPP): "Al bij de allereerste presentatie waren we overtuigd van COREtec"

Your Ecological Parquetry Partner (YEPP) heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de houtsector en is gegroeid uit de parketafdeling van Houthandel Wouters NV. Naast een eigen productie in massief en meerlaags parket, is YEPP ook hoofdverdeler voor de Belux-markt van tal A-merken. 

Zo werkt het bedrijf uit Turnhout  al ruim vijf jaar samen met vloerenbedrijf COREtec mede-eigenaar Hans Declercq vertelt over de samenwerking tussen de twee bedrijven. "Reeds bij de allereerste presentatie van de COREtec vloeren door Dhr. Dossche, president US FLOORS International (ondertussen quasi zes jaar geleden), waren we overtuigd van de kwaliteiten en mogelijkheden van dit nieuwe type vinylvloeren", vertelt Declercq.Meerwaarde
COREtec is een vloer met een verhaal, waarbij de meerwaarde de consument kan overtuigen. Zoals velen op de vloerenmarkt hebben kunnen ondervinden zijn, naast kwaliteit en prijs, ook de beschikbaarheden van een product relevant geworden. Tevens komt het bedrijf haar dealers hier tegemoet met een vlotte aanlevering waardoor oplevering en facturatie van een werf direct kunnen gebeuren.

"Dankzij al deze argumenten hoefden we niet na te denken om tot de installatie van een COREtec vloeren studio over te gaan", licht Declercq toe. "Dit nieuwe concept in presentatie biedt een ruim en duidelijk overzicht van het ganse vloerenaanbod van US FLOORS.  We hopen dan ook dat dit concept onze dealers kan overtuigen om nog meer de kaart van COREtec vloeren te trekken.“De toekomst
Voor hen zijn de hybride vloeren 'de vloeren van de toekomst.'  "De combinatie in hun samenstelling van verschillende materialen zoals vinyl, composiet en kurk maken van deze vloeren een succesformule. Elk onderdeel voegt een meerwaarde toe."

Meer informatie:
COREtec Floors
www.coretecfloors.com

YEPP
Zierenbosstraat 2
B-2300 Turnhout
+32 (0)14 422 661
[email protected]
www.yepp.be

Publicatiedatum: