Interieurontwerpsters Suzanne Ros en Manon Huiskes vieren jubileum

Gisteren, woensdag 22 december was het precies een jaar geleden dat Suzanne Ros en Manon Huiskes hun eigen bedrijf oprichtten. De twee jonge ondernemers hebben aan projecten voor zowel particuliere als zakelijke klanten gewerkt met hun bedrijf SKIER Interieurontwerp. Vanuit hun kantoor in Delden werken de dames met een Twentse en nuchtere aanpak, zoals ze zelf zeggen.


Suzanne Rose en Manon Huiskes, oprichters van SKIER Interieurontwerp.

Suzanne Ros
Na afronding van de Jan des Bouvrie Academie in 2012 heeft Suzanne in haar eenmanszaak met veel plezier gewerkt aan diverse interieurprojecten. Sinds 2021 kan ze binnen SKIER weer sparren met een collega-ontwerper en zo samen de projecten naar een hoger niveau tillen.

"Mij maak je enthousiast met een complexe verbouwing, waarin ik de ruimte van een pand opnieuw kan ontdekken. Ook tijdens het maken van de eerste schetsen ten behoeve van een nieuwbouwproject kan ik mijn ei goed kwijt. Hierin vind ik direct contact met de klant essentieel, omdat ik graag achterhaal wat deze persoon en organisatie beweegt. Zodoende kan ik een persoonlijke, dan wel unieke invulling geven aan het ontwerp", vertelt Suzanne.

Manon Huiskes
Manon is in 2015 afgestudeerd aan de Jan des Bouvrie Academie. Na een aantal jaren in loondienst gewerkt te hebben voor uitsluitend zakelijke opdrachtgevers, wilde ze graag haar droom najagen en haar richten op zowel de particuliere als zakelijke markt met de onderneming SKIER interieurontwerp.

"Het geeft mij veel energie als ik tijdens het ontwerpproces alle ruimte krijg om met verrassende ideeën en keuzes te komen, want juist dan kan ik het verschil als interieurontwerper maken. Een interieur is voor mij altijd een weerspiegeling van een identiteit. Bij ieder project speelt dit een belangrijke rol, want pas als de identiteit en het interieurontwerp echt een eenheid zijn, ben ik tevreden", aldus Manon.

Meer informatie:
SKIER Interieurontwerp
Langestraat 43
7491 AB Delden
(074) 234 0 234
info@skier.design
www.skier.design


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven