Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gebruikersgemak staat voorop bij website TMC

Op 16 december trok het team van TMC Wonen een confettikanon en een fles champagne open in hun woonwinkel in Goes. Met trots lanceerde TMC Wonen haar spiksplinternieuwe website. Ook het projectteam van Nedbase was aanwezig bij dit feestelijke moment. Nedbase is als digital agency het creatieve en technische brein achter de website. De uitdaging was om de unieke klantervaring bij TMC Wonen online over te brengen op een website die inspireert... En dat is gelukt! Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Verdiepen in de doelgroep en doelen

TMC Wonen is al sinds 1975 een begrip in Goes en omstreken. De nieuwe website toont aan hoe het bedrijf door de jaren heen is gegroeid en geprofessionaliseerd. Om tot dit online visitekaartje te komen, verdiepten Nedbase Digital Agency en TMC Wonen zich tijdens een inspirerende sessie in de verschillende doelgroepen en doelen van de website. Het resultaat: een vooruitstrevend design met een stijlvolle uitstraling, waarbij het gebruikersgemak van de klant voorop staat. 

Online beleving
Waar het in de vier woonwinkels voornamelijk draait om sfeer en het presenteren van producten, staan op de website inspiratie en beleving volledig centraal. De website is gebouwd aan de hand van drie pijlers: persoonlijk, vakmanschap en inspiratie. Alsof je een online wandeling maakt door een woonwinkel van TMC Wonen, inclusief inspiratie en advies over jouw woonwensen. 

Meer informatie:
TMC Wonen
www.tmcwonen.nl 

Publicatiedatum: