Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leoxx aan de haal met Pantone kleur van het jaar

Na het gedegen kleurenhuwelijk tussen het solide Ultimate Gray en het optimistische Illuminating van dit jaar, brengt Pantone voor 2022 een compleet nieuwe en totaal andere kleur uit: het blauwpaarse Very Peri. Een futuristische en expressieve kleur die symbool staat voor de transformatie die we op dit moment doormaken en zelfvertrouwen, nieuwsgierigheid en creativiteit uitstraalt. Vloerenbedrijf Leoxx is aan de haal gegaan met deze nieuwe kleur.



Nieuwe visie op de toekomst
"Het is een hoogst ongebruikelijke tijd waar we ons op dit moment in bevinden. Onze vertrouwde manier van leven en werken is voor velen compleet veranderd. Dat vraagt om nieuwe methodes en een herijking van onze culturele en sociale waarden terwijl we ons leven herschrijven. Very Peri staat symbool voor de transitie die we op dit moment doormaken. Het is een onderzoekende en intrigerende kleur die aanzet tot persoonlijke inventiviteit, creativiteit en ons aanmoedigt om te experimenteren. Very Peri helpt ons om het veranderde landschap van mogelijkheden te omarmen en ons open te stellen voor een nieuwe visie op de toekomst", dat meldt Leoxx in een persbericht.



Gloednieuwe kleur
In plaats van een van de bestaande kleuren te kiezen als Kleur van het Jaar, zoals Pantone de afgelopen 23 jaar altijd deed, is Very Peri een gloednieuwe kleur. Laurie Pressman, Vice President bij Pantone: “Het creëren van een nieuwe kleur voor de eerste keer in de geschiedenis van ons educatieve kleurprogramma Pantone Kleur van het Jaar, weerspiegelt de wereldwijde innovatie en transformatie die momenteel plaatsvindt. Terwijl de samenleving kleur blijft erkennen als een cruciale vorm van communicatie, een manier om ideeën en emoties uit te drukken en te beïnvloeden en betrokkenheid en verbinding te creëren, benadrukt de complexiteit van deze nieuwe door rood-violet doordrenkte blauwe tint de uitgebreide mogelijkheden die voor ons liggen."



Digitale wereld
De digitale wereld speelt een belangrijke rol bij de selectie van Very Peri. Ons fysieke en digitale leven raken steeds meer met elkaar versmolten. Digitaal ontwerp helpt ons de grenzen van de werkelijkheid te verleggen en opent de deur naar een dynamische virtuele wereld waar we nieuwe kleurmogelijkheden kunnen verkennen en creëren. Met trends in gaming, de toenemende populariteit van de metaverse en de groeiende artistieke gemeenschap in de digitale ruimte, illustreert Very Peri de versmelting van het moderne leven en hoe kleurtrends in de digitale wereld zich manifesteren in de fysieke wereld en vice versa.

Experimenteer met Very Peri
Net als wij ook zin gekregen om te experimenteren met Very Peri? Laat je creativiteit de vrije loop en deel je ideeën met ons. Dan gaan we samen met jou op zoek naar een passende vloer die aansluit bij het interieurconcept en precies die emotie overbrengt die jij in gedachten hebt. Van Very Peri paars tot aangrenzende blauw- of violettinten, het kan allemaal. Very Peri iets too much voor een gehele vloer? Denk dan eens aan een accent of kleurverloop in Very Peri-stijl voor een custommade karpet, behang, gordijnen of meubelstof. Met de custom designmogelijkheden van Prints van Oranje kun je alle kanten op.

Meer informatie:
Leoxx
www.leoxx.nl

Publicatiedatum: