Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Niels Lip van W&W Furniture:

"Als iemand dit had voorspeld, dan had ik hem voor gek verklaard"

Het einde van het jaar is in zicht. Het is een bewogen jaar geweest voor veel ondernemers. We blikken met een aantal ondernemers uit de interieur- en woonbranche terug hoe zij het afgelopen jaar hebben ervaren en hoe ze vooruitkijken naar 2022.

Deze keer aan het woord: Niels Lip van meubelgroothandel W&W Furniture | Wildeboer & van der Weide.Hoe blikken jullie terug op 2021?
"Als iemand ons begin 2021 had voorspeld wat er afgelopen jaar allemaal teweeg is gebracht had ik hem voor gek verklaard."

Voor welke uitdagingen kwamen jullie te staan?

"Het moment dat er meerdere collega’s in een tijdsbestek van vier uur melden dat ze niet kunnen komen werken i.v.m. besmetting van het covid virus. Dan kom je er dus voor te staan met een klein clubje van je collega’s en probeer je alle ballen hoog te houden (en dat ook nog lukt)." 

"Dat 
zelfs de vertegenwoordigers Andre Schuppert, Eric Peereboom en Luuk Teeuwen hier aan de zaak stonden en zich inzette om meubels te bezorgen bij onze klanten, aangezien er dus ook chauffeurs waren getroffen door het virus. Het WIJ gevoel dat WIJ hier hebben is dit jaar dan ook meerdere malen bevestigd."


Het nieuwe pand voor W&W Furniture.

Wat waren absolute hoogtepunten?
"Dat is uiteraard onze nieuwe locatie die wij dit jaar hebben aangekocht en nu wordt omgeturnd met extra opslagcapaciteit een eigen showroom en extra kantoorruimte."

Welke voornemens / doelen hebben jullie voor het komende jaar?
"Onze relaties meer te kunnen bieden door de realisatie van onze extra locatie en dus op te kunnen schalen, levertijden te kunnen verkorten en de markt nog beter te kunnen bedienen. Uiteraard ergens in het midden van 2022 iedereen te kunnen begroeten op onze nieuwe locatie en samen met al onze relaties te mogen proosten op de toekomst en samenwerking!"Wat wensen jullie onze lezers toe?
"Een gezond 2022 en samen de schouders er onder te zetten, er voor elkaar te zijn en om elkaar te denken."

Meer informatie:
W&W Furniture | Wildeboer & van der Weide
Stephensonstraat 72
7903 AW Hoogeveen
0528 277 888
[email protected]
www.wenwmeubelindustrie.nl