Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sofie Langenberg van Raw Materials:

"In 2022 gaan we onze FSC-gecertificeerde collecties verder uitbreiden"

Het einde van het jaar is in zicht. Het is een bewogen jaar geweest voor veel ondernemers. We blikken met een aantal ondernemers uit de interieur- en woonbranche terug hoe zij het afgelopen jaar hebben ervaren en hoe ze vooruitblikken naar 2022.

Deze keer aan het woord: Sofie Langenberg van Raw Materials, dat de wereld rondreist voor hun eigen ontworpen collecties van meubels, lampen en accessoires.Hoe blikken jullie terug op 2021?

"We blikken terug op een jaar vol uitdagingen. Door corona hebben we meer en meer focus gelegd op onze online kanalen. Zo hebben we onder andere gewerkt aan de optimalisatie van onze website, zodat we onze klanten op de Europese markt konden blijven bedienen."

Voor welke uitdagingen kwamen jullie te staan?
"Het was voor onze internationale klanten door alle lockdowns niet altijd mogelijk om langs te komen om inkopen te doen. Daardoor zijn we erg blij dat we op afstand ook hele mooie resultaten hebben kunnen behalen. We konden onze klanten blijven bedienen via onze website."

Wat waren absolute hoogtepunten?
"Voor ons was een hoogtepunt de Maison et Objet beurs. We hadden eindelijk na 1,5 jaar weer de kans om onze collecties te presenteren en onze internationale klanten live te ontmoeten. We hebben een ontzettend goede beurs gedraaid en het voelde echt weer ‘vanouds’ (we staan al 15 jaar op deze beurs). En ander hoogtepunt was absoluut onze FSC-certificering. We timmeren hard aan de weg als duurzaam bedrijf, het keurmerk van FSC was een kroon op ons werk."

Welke voornemens / doelen hebben jullie voor het komende jaar?
"We hebben als doel voor 2022 dat we onze FSC-gecertificeerde collecties willen uitbreiden. We willen daarnaast nog meer stappen nemen om zo duurzaam mogelijk als bedrijf te werken. Verder willen we onze klanten ook meenemen in het verhaal achter onze producten, met name de focus op het stuk duurzaamheid van Raw Materials."

Wat wensen jullie onze lezers toe?
"Raw Materials wenst de lezers van Wonen360 prettige feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar. We hopen zelf weer regelmatig voorbij te komen met mooi en positief nieuws in de nieuwsbrief van Wonen360!"

Meer informatie:
Raw Materials Amsterdam
Casablancaweg 12
1047 HP Amsterdam
020 68 67 757
[email protected]
www.rawmaterials.eu