'Tot het laatste moment strijdbaar'

Projectadviseur Terry Woudenberg overleden

Afgelopen zaterdag 18 december is Terry Woudenberg overleden. De projectadviseur is op 59-jarige leeftijd gestorven. Het online nieuwsplatform Plafond en Wand Info geeft aan dat iedereen wist dat het er aan zat te komen, ruim anderhalf jaar geleden werd bij hem de progressieve spierziekte ALS gediagnostiseerd. Echter als het nieuws binnenkomt, is het toch onverwachts.


Terry Woudenberg en de Noord-Zuidlijn in Amsterdam, waar de projectadviseur aan bij heeft gedragen.

In het verleden was Terry actief als Area Sales Manager voor Saint-Gobain Ecophon en sinds 2006 als projectadviseur voor Hunter Douglas Architectural Nederland. Een aantal grote bekende projecten die hij namens Hunter Douglas Architectural Nederland begeleidde zijn ‘De Rotterdam’, de ‘Noord-Zuidlijn’ in Amsterdam en het ‘Station Delft’. Dat meldt Plafond en Wand Info.

Terry is tot het laatste moment strijdbaar geweest. Nadat de fiets en voetbal liefhebber te horen kreeg dat hij aan de ziekte ALS leed, is hij zich in gaan zetten voor zijn lotgenoten. Zo heeft hij fundraisingactiviteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor nader onderzoek naar de progressieve ziekte.

Hunter Douglas Europe: "Met groot verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze geliefde collega Terry Woudenberg. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw, kinderen en naasten. Sterkte en kracht in deze moeilijke periode."

Bron: Plafond en Wand Info


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven