Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mede-eigenaar Richard Morée: "Wij hebben dit super leuk gevonden"

Prachtig (kerst)gebaar van PMP Furniture

PMP Furniture heeft de woonkamer van Mylo Hokke ingericht. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat het bedrijf dat geheel gratis heeft gedaan. Een prachtig kerstgeschenk voor Mylo, die samen met zijn huisgenootjes in een woning op 's Heeren Loo Het Westerhonk woont.


De twaalfjarige Mylo met zijn vader Martin.

Mylo is 12 jaar oud en heeft het erg naar zijn zin op de woning, maar de ouders van Mylo wilden de woonkamer graag wat huiselijker en gezelliger maken voor iedereen.
Martin, de vader van Mylo, trok de stoute schoenen aan en vroeg aan zijn werkgever, PMP Furniture B.V. of zij hier iets in konden betekenen. Waar hij niet op had gerekend, was dat er meteen tekeningen gemaakt werden voor een nieuwe inrichting. Omdat een aantal bewoners rolstoelgebonden is, werd er samen met Martin gekeken naar de ruimte er nodig is om met een rolstoel makkelijk van de bank naar de eettafel te kunnen gaan. Richard Moree, een van de eigenaren van PMP Furniture: "Wij hebben dit superleuk gevonden en graag gedaan, uiteraard niet alleen voor Familie Hokke en zoon Mylo maar ook voor al zijn medebewoners en begeleiding." 'En toen was het zover! De meubels werden geleverd. En wat is het prachtig geworden. Het creëren van een huiselijke sfeer is uitstekend gelukt. Wat ziet het er gezellig uit! En iedereen is er superblij mee! Mylo's ouders en kleine zusje kwamen zaterdag gelijk op bezoek om de nieuwe inrichting te bewonderen. PMP Furnitures, ontzettend bedankt voor dit mooie gebaar', meldt de organisatie op Facebook.

PMP Furniture is in 1993 gestart met het maken van meubels. Mede-eigenaar Richard Morée: "Een aantal keer hebben wij de vraag gekregen van organisaties, met weinig of helemaal geen budget, om mee te denken en te helpen en een mooie invulling te geven aan de desbetreffende ruimtes. 
Een paar maanden geleden stond Martin, die als grafisch vormgever voor ons werkt, in ons kantoor met de vraag, zouden jullie de woonkamer waar mijn zoon Mylo tegenwoordig woont willen beetpakken? Het antwoord is inmiddels realiteit geworden en staat al op z’n plek. We hebben eerst een idee getekend en samen met Martin gekeken naar de ruimtes die er moeten zijn om met een rolstoel makkelijk van de bank naar de eettafels te kunnen gaan. 
Wij hebben dit super leuk gevonden en graag gedaan, uiteraard niet alleen voor familie Hokke en zoon Mylo, maar ook voor al zijn medebewoners en begeleiding", laat Richard weten.

Meer informatie:
PMP Furniture B.V. & NIX Design
Pascalstraat 13
3335 LS  Zwijndrecht
+31 (78) 6132627 (PMP)
[email protected]  
www.pmpfurniture.com  
0800-4444567 (NIX)
[email protected]  
www.nixdesign.nl