Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hogewoning presenteert winter- & kerstcollectie

Het interieur is een weerspiegeling van een gevoel. Een interieur vertelt wie de bewoner is en hoe hij zicht wilt voelen. De nieuwe winter- & kerstcollectie van groothandel Hogewoning is ontstaan vanuit deze emoties en behoeften. Misschien wilt de bewoner het liefst cocoonen en het comfortabel en veilig maken met zachte vormen, kleuren en materialen. "Graag laten wij onze klanten kennismaken met de drie sprekende collecties binnen ons lifestylemerk House of Nature en de Kerstcollectie."

"Onze winter- & kerstcollectie 2022 bestaat uit een compleet aanbod om van een huis een warm thuis te maken. Woonaccessoires en meubelen die het huis een update geven volgens de laatste trends. Een brede selectie droog- en kunstbloemen om in onze mooie vazen tentoon te stellen. De uitgebreide kerstcollectie, van hanger tot kerstboom en van krans tot decoratieve dieren, maakt het huis gezellig tijdens de koudste maanden van het jaar. Ook hebben wij weer een toonaangevende collectie met alle Essentials voor de bloemist en tuincentra. Met goede basisproducten zoals natuurlijke potten, kransen en decoratie voor bloemstukken."



Soothing Senses

"Creëer een comfortabel en veilig gevoel thuis met warme zonsondergangtinten zoals okergeel, terra en lila. De zachte vormen en materialen laten je vergeten wat er in de buitenwereld afspeelt. Jouw eigen cocoon van rust en harmonie met vazen in organische vormen en papieren hangers die met aandacht gemaakt zijn."



Female Force
"Wanneer licht en donker, nostalgie en vrouwelijkheid samenkomen, ontstaat er een enorm krachtige stijlcollectie. Female Force is een combinatie van kant, gewassen fluweel, donker hout, gedetailleerde glazen theelichthouders en metalen kandelaars. Samen met de kleuren donkerblauw, zwart, vergrijst roze en beige, zorgen deze ingrediënten voor het ultieme dramatische effect. Deze klassieke stijl geeft ook aan de gedekte kersttafel een feestelijke sfeer."



Nature Survival
"De House of Nature-collectie kan niet zonder een stijlgroep die helemaal één is met de natuur. Nature Survival staat voor het willen terugvallen op de schoonheid van de natuur. Rauw, gelaagd en de imperfecte perfecte vormen. Dessins die in de natuur gevormd zijn zoals nerven, steenlagen, mineralen en vachten. Een minimalistische basis met echte eyecatchers in sprekende natuurlijke kleuren. Houten en aardewerken woonaccessoires voeren hier de boventoon."

"Graag presenteren wij onze nieuwste brochure. Deze bevat een selectie van de producten die onze Winter- & Kerstcollectie 2022 te bieden heeft. We hopen onze klanten snel te zien in de showroom, op één van de beurzen of – nog even – online in onze webshop." 

Meer informatie:
Hogewoning
john@hogewoning.com  
www.hogewoning.com  

Publicatiedatum: