Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webwinkel Vakdagen verplaatst naar medio 2022

Gezien de ontwikkelingen van deze week heeft OGZ besloten om de Webwinkel Vakdagen te verplaatsen naar 29 en 30 juni 2022. Er zijn momenteel te veel onzekerheden over de duur en inhoud van de coronamaatregelen om een succesvolle beurs in januari te garanderen.



"Uiteraard staat de veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten, sprekers, leveranciers en andere betrokkenen altijd voorop. In onze afwegingen kijken wij dan ook niet alleen naar óf de beurs plaats kan vinden binnen de geldende maatregelen, maar vooral welke impact die maatregelen hebben voor alle betrokkenen en voor het succes van de beurs", aldus de organisatie.



Omdat dit in de huidige situatie en door de aanhoudende onzekerheid in het geding is, is er besloten dat het verplaatsen van het evenement  het beste is voor alle betrokkenen. "Hoe spijtig dat ook is. Wij weten hoezeer iedereen uitkijkt naar de Webwinkel Vakdagen. Zowel wij, als onze exposanten en sprekers kunnen niet wachten om jullie op 29 en 30 juni te verwelkomen tijdens de jubileumeditie van de Webwinkel Vakdagen."

Meer informatie:
Webwinkel Vakdagen (WWV)
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
040 280 95 00
email@webwinkelvakdagen.nl
www.webwinkelvakdagen.nl

Organisatie Groep Zuid bv
Nuenenseweg 167
5667 KP Geldrop
040 280 84 00
info@ogz.nl
www.ogz.nl

Publicatiedatum: