Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oud-werknemer Arie Wolfert (86) van De Ruijtermeubel wil weer aan de slag...

Een zestigjarig dienstverband bij hetzelfde bedrijf? Je hoort het vrijwel nooit, maar Arie Wolfert (86) is er trots op dat hij deze unieke mijlpaal heeft mogen bereiken. Zes decennia lang werkte hij in loondienst van De Ruijtermeubel, het van oorsprong IJmuidense bedrijf dat tegenwoordig in Cruquius is gevestigd. Dit jaar nam hij formeel afscheid van het bedrijf en ontving hij een unieke oorkonde van branchevereniging INretail. Dat meldt het lokale nieuwsblad Jutter.


Arie Wolfert.

Arie Wolfert beƫindigde in 2020 zijn dienstverband bij De Ruijtermeubel. Geen gemakkelijk moment, want: "Ik ben een mensenmens. En ik wil bezig blijven. Ik heb nu last van een liesbreuk, dus ik zal waarschijnlijk geopereerd moeten worden. Maar het liefste ga ik daarna weer snel aan de slag, bijvoorbeeld met klussen. Van een slaapkamer een badkamer maken, dat soort dingen doe ik graag", vertelt hij in een interview met Jutter.

Lees hier het hele artikel.

Publicatiedatum: