Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Headlam lanceert Mart Visser Carpets en Designs to Decorate

In 2017 maakte Headlam kennis met de Mart Visser Carpets collectie en in 2018 lanceerden zij een lijn interieurstoffen, Mart Visser Designs to Decorate, die ontwikkeld werd in samenwerking met couturier Mart Visser. De Mart Visser Carpets collectie is een exclusieve lijn stijlvolle vloerkleden bestaande uit negen items verkrijgbaar in standaard maten maar ook op maat gemaakt.  

De basislijn interieurstoffen Designs to Decorate bestaat uit 41 items gepresenteerd in een collectie van 34 hangers. De items variëren van crushed velours, verduisterend tot transparant- en mesh items. Allen met een uitgesproken Mart Visser stijl. Inspiratie voor deze items haalde hij onder andere uit zijn Art Work, maar ook het gebruik van specifieke structuren en materialen uit zijn couture lijn waren een bron van inspiratie. De collectie Designs to Decorate is nu naar wens uit te breiden met twee aanvullingsseries a € 125,-. De serie Mart Visser Paris Rideaux en de serie Mart Visser Winter launch '21/'22.Magic en ICXS
De collectie Mart Visser Carpets is nu uit te breiden met twee nieuwe items, Magic en ICXS. De ICXS is verkrijgbaar in drie tinten, de Magic is een item met veel volume. Een hoogpool verkrijgbaar in de tinten 'Golden Shades' en 'Brique Shades'. Tevens zijn de items Vernon en Prosper uit de basis collectie van Mart Visser Carpets uitgebreid met geheel nieuwe kleuren.Photoshoot
Het ontwikkel traject voor het samenstellen van een nieuwe uitbreiding op de collectie Desings to Decorate wordt altijd in nauwe samenwerking met Mart Visser gedaan. Zo ook de shoot die hierbij hoort. Headlam geeft aan dat de photoshoot altijd de finishing touch is voor hen.

"De stoffen komen tot leven en worden op stijlvolle en kunstzinnige wijze op beeld vastgelegd. De shoot is een creatief samenspel tussen Mart, Paul Bakker (fotograaf) en ons. Met een moodboard worden vooraf de ideeën uitgewerkt, tijdens de shoot wordt gespeeld met licht, beweging en verschillende invalshoeken. Een shot is meestal niet in één keer 'raak', tijdens de shoot 'groeit' het beeld totdat iedereen vol enthousiasme zegt; ja, dat is hem!" Dat laat Headlam weten in een persbericht.Mart Visser Paris Rideaux
De grove weef items en de interieurstoffen met subtiele glans zijn volgens Headlam het meest geliefd in de Mart Visser collectie. Hierop voortgeborduurd brengent het bedrijf de uitbreiding Spring Paris Rideaux met vijf nieuwe items.

City Elegance, Modern Painting, Expression en Fabric Artwork. Woorden die deze collectie tot leven brengen. Eén van deze items is de Mixxed: Een robuust transparant item, ontwikkeld met het unieke Artwork op doek van Mart Visser als inspiratie. De specifieke mix in grijs en blauw tinten met de expressie van de abstracte wijze waarop deze gecombineerd worden maken het geheel als een Fabric Artwork.Mart Visser Winter launch '21/'22
Mart Visser Winter launch '21/'22, een uitbreiding waarbij structuur en touch kenmerkend zijn voor alle vijf de items. Het transparant item Context heeft een duidelijke maar toch verfijnde opengewerkte structuur met subtiele metallic glans. Een transparant met souplesse.

Hier in afbeelding het item Aquaria in de kleur 80 Beaver. Een item met twee gezichten. Eén zijde met schubachtige structuur en matte look, de andere zijde met een rijke glans en super softe touch. De uitstraling van de Aquaria is rijk en mondain en geeft een gevoel van intimiteit. Ook de items Squeeze, Cheerful en Woolly zijn items waarbij de structuur en touch uitgesproken zijn.Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl

Publicatiedatum: