'Probeer dingen'

Pure & Original deelt binnenkijker oud herenhuis

Pure & Original deelt een binnenkijker van een prachtig oud herenhuis. Inge en Bart de Beer verbouwden een negentiende-eeuws herenhuis in Zutphen tot gezinshuis met een indrukwekkende glazen achterpui.

Ze gunden hun interieur de tijd om te groeien en waagden zich aan donkere kleuren. Hun advies: ‘Probeer dingen.’

De woonkamer is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur White op de wanden en het plafond, Black Smoke op de donkere wand en Evening Shadow op de lichtgrijze wanden. 

De aangrenzende zitkamer is geschilderd met Classico krijtverf in de kleuren Praline op de muur, White op de overige wanden en het plafond en de en suite deuren zijn geschilderd met Traditional Paint Eggshell in de kleur Black Truffle.De slaapkamer is  geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Nutmeg Powder op de wand en White op de overige wanden en het plafond.

De keuken is  geschilderd met Classico krijtverf in de kleur White op de wanden en het plafond.De gang is geschilderd met Classico krijtverf in de kleur White op de wanden en het plafond en Carazzo matte lakverf in de kleur Cannonball op de trap. Er is Traditional Paint High-Gloss in de kleur White gebruikt voor de deuren en in de kleur Black Hills op de voordeur.

De badkamer is geschilderd met Licetto afwasbare muurverf in de kleur Nutmeg Powder.

Meer informatie:
Pure & Original
www.pure-original.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven