Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Häfele komt met Led-op-Maat Service

Voor professionals die nog efficiënter gebruik willen maken van ledverlichting, is er nu de nieuwe Led-op-Maat Service van Häfele. Daarmee wordt het eenvoudiger om hoogwaardige led-producten op maat te laten maken én te leveren.Samenstellen en bestellen
Voor de Led-op-Maat Service kan gebruik worden gemaakt van een online configurator, waarmee elk gewenst eindproduct samengesteld en besteld kan worden. De configurator leidt klanten stap voor stap door alle opties. Dat werkt niet alleen snel, maar voorkomt ook fouten of het vergeten van onderdelen.Voordelen
Het besparen van kostbare tijd, gemak en snelheid; dat is de winst van de Led-op-Maat Service. Het enige wat de monteur nog hoeft te doen, is uitpakken en installeren. 
Niet alleen bespaar je tijdens het bestelproces tijd en worden foutieve bestellingen voorkomen, de Led-op-Maat Service zorgt er ook voor dat onnodige (rest)voorraad van bijvoorbeeld profielen of ledstrips tot het verleden behoort.

Meer informatie:
Häfele
www.hafele.nl

Publicatiedatum: