Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decoratiemerk Boltze frist collectie op

Het Duitse decoratiemerk Boltze heeft dit jaar de collectie opgefrist. "De nieuwe lijn sluit goed aan bij de laatste trends en de bestaande everyday collectie." Dit laat Wilbert van Ommen, Nederlandse agent van het bedrijf uit Braak weten.

"Te beginnen met een leuke herfstcollectie met als opvallende trendkleur okergeel gecombineerd met de aardetinten die nu ook erg hot zijn. Bruin met zwart is ook een verrassende combinatie die stoer tot uiting komt." "Wat mij erg aanspreek in de kerstcollectie is de kleur Sage Green en deze gecombineerd met de natuurthema’s (Go Natural, Pure Cozyness). Ook de kleur zwart is hier mooi bij te combineren. Makrameehangers doen het ook erg goed hier." 

"Verder de Scandinavische thema’s Scandi Vibes en Nordic Christmas met strakke organische vormen. Zwart is hier een belangrijke kleur samen met grijs en taupe tinten. En... huisjes, huisjes en nog eens huisjes zie je overal terug in de thema’s." "Als je out of the box wil gaan hebben we: Unique Christmas, Magic Christmas en Elegant Christmas. Hier kun je fantastische combinaties maken zoals goud met blauw (pauwveren) en paars met Goud. Magic christmas heeft iets sprookjesachtigs en zal ook zeker aanslaan bij de jeugd."

"Natuurlijk mag het traditionele thema met de notenkrakers en dwergen/kabouters niet ontbreken." Meer informatie:
Boltze 
www.boltze.de 

Publicatiedatum: