Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Specialist in interieur- en retailprojecten failliet

De rechtbank in Utrecht heeft een bedrijf actief op het gebied van interieur- en retailprojecten failliet verklaard. De onderneming was gespecialiseerd in het inrichten van kapsalons, tandartspraktijken, bakkerijwinkels en andere retailinrichtingen. Als curator is mr. R. Meulenberg aangesteld.


Een van de gerealiseerde projecten van Vendix Interieur & Retailprojecten.

Uit het rechtbankverslag blijkt het te gaan om de firma Vendix Interieur & Retailprojecten B.V. uit Lunteren, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72016582. Het bedrijf was gespecialiseerd in interieurbouwprojecten en in 2018 opgericht door John Donkelaar, die al vele jaren actief betrokken is bij het voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van interieurbouwprojecten.

"In al die jaren leerde hij ook de retailbranche van binnenuit kennen. De branche waarin het draait om traffic. Om de conversie van bezoeker naar klant. Om een slimme routing en overtuigende productpresentaties. De retail is, kortom, een vak apart.

Binnen Vendix Retailprojecten komen de twee specialismen interieurbouw en retail samen. Wij voegen er een derde specialisme aan toe: projectmanagement. Dat maakt ons tot een partner van interieurbouwers en retailers. We spreken de taal van beiden, maken waar nodig de vertaalslag tussen retailconcept (lees: ondernemersdroom) en techniek. In dat opzicht zien we het als onze missie om dromen waar te maken", is op de site van Vendix te lezen.

Publicatiedatum: