Nieuwe Luca Sanitair catalogus voor 2022

Sanitairspecialist Luca Sanitair heeft haar assortiment uitgebreid met het waterbesparende toilet Futuro Flush, de OPI badkamermeubels van Globo en de inbouwreservoirs, bedieningspanelen en afvoeren van Viega. Deze staan allemaal in de nieuwe catalogus voor 2022 die het bedrijf onlangs heeft uitgebracht.Luca Sanitair
"Luca Sanitair is een sterk groeiende sanitair groothandel die gefocust is op Italiaans design sanitair en sinds 2002 actief is op de Nederlandse en Belgische markt. De groothandel begon met een select assortiment. Dit is in de loop der tijd uitgebreid tot een compleet sanitair assortiment met producten als baden, douches, badkamermeubelen, wastafels, kranen, fonteinen, toiletten, radiatoren en accessoires. Al deze producten zijn gericht op het midden- en hoog segment in de sanitairbranche."

"Naast de private label producten, die veelal door Luca zelf ontworpen zijn, heeft Luca samenwerkingen met een aantal Italiaanse fabrikanten. Dit gaat om de keramiekproducten van Globo, de kranen en douches van Bongio, de design badkamermeubelen van GB Group, de radiatoren van DAS en de accessoires van Capannoli. Luca Sanitair is gespecialiseerd in vrijstaande baden, opzetwastafel en fonteinen van het private label. Verder bestaat het assortiment uit kritisch gekozen unieke producten die ontwikkeld en samengesteld zijn samen met de Italiaanse fabrikanten om te voldoen aan de wens van de klant."

Meer informatie:
Luca Sanitair
www.lucasanitair.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven