Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Huis & Woon Beurs van februari-agenda gehaald

Easyfairs heeft besloten om de lancering van de consumentenbeurs Huis & Woon Beurs die gepland stond op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 februari 2022 in Evenementenhal Hardenberg te verplaatsen naar een later moment. De nieuwe datum is vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2022, de locatie blijft ongewijzigd.



Het concept van Huis & Woon Beurs is zeer positief ontvangen. Al tientallen exposanten hebben zich ingeschreven en gerenommeerde partners als Rabobank, Gemeente Hardenberg en brancheorganisatie Vlok hebben zich verbonden aan Huis & Woon Beurs. Om nog meer gelijkgestemde partners en exposanten te verwelkomen op de beurs geeft de organisatie zichzelf iets meer tijd om er zeker van te zijn dat er een volledig aanbod gepresenteerd kan worden dat aansluit op de behoeften van de bezoeker. "Ook zien we momenteel gezien de coronasituatie een iets afwachtende houding onder potentiƫle exposanten om deel te nemen aan Huis & Woon Beurs in februari 2022."



"Als we het doen, dan willen we het ook goed doen. Juist bij een eerste editie van een nieuw, veelbelovend concept. Daarom hebben we besloten Huis & Woon Beurs te verplaatsen naar 14, 15 en 16 oktober 2022. Dit besluit wordt gesteund door onze samenwerkingspartner." Dat laat de organisatie weten op in een persbericht.



Het beursconcept van Huis & Woon Beurs is gebaseerd op de succesformule van BIS (Bouw- & Interieursalon), met ruim 70.000 bezoekers de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen. Deze beurs wordt net als Huis & Woon Beurs georganiseerd door Easyfairs. Door het concept van BIS uit te rollen in Hardenberg, midden in het hart van de regio Noordoost-Nederland met maar liefst 1,2 miljoen koopwoningen, is er een enorme potentie om dit beursconcept te laten slagen.



Meer informatie:
Huis & Woon Beurs
www.huiswoonbeurs.nl

Easyfairs Nederland
www.easyfairs.com

Publicatiedatum: