Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Nieuwe site staat symbool voor herstart Perletta in deze bijzondere tijd'

Perletta heeft een gloednieuwe website gelanceerd. "De nieuwe site staat symbool voor de herstart van Perletta in deze bijzondere tijd", laat Lars de Bont weten. "Mede dankzij de eerste lockdown hebben we de tijd gehad om eens goed over de toekomst van Perletta na te denken. Kijken waar onze kansen liggen en vooral waar wij ons kunnen verbeteren. Een frisse, moderne uitstraling is daar een onderdeel van. Dit is nu terug te zien in onze communicatie en dus ook in onze nieuwe website."


Willem Smolders, Lars de Bont en Bart Vos voor de stand van Perletta tijdens de vakbeurs IMM in Keulen in 2021.

De website is veel meer consumentgericht. "We willen iedereen, op een informele manier, zo goed mogelijk informeren over onze vloerkleden", vervolgt Lars. "Daarnaast moet het direct zichtbaar zijn waar potentiƫle klanten advies kunnen krijgen en het vloerkleed eventueel aan kunnen schaffen. Hierdoor vind je veel nieuw beeldmateriaal, meer product- en achtergrond informatie, leuke artikelen en nu ook een overzicht van onze verkoopadressen op onze website."

"Met onze vernieuwde website zetten we weer een stap voorwaarts in de merkontwikkeling van Perletta", zegt hij tot besluit.

Meer informatie:
Perletta
T: +31 (0)24 684 23 28
[email protected] 
www.perletta.com