Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PPC breidt haar assortiment verder uit

Als partner voor de vloerenspecialist is Plinten & Profielen Centrale continue bezig met het uitbreiden en innoveren van het assortiment. Nu ook weer met een nieuw merk aluminium profielen; Vloer-Profielen. De aluminium vloerprofielen van Vloer-Profielen zijn niet alleen een eyecatcher in huis voor een super strakke afwerking, ze dienen ook een praktisch doel; het netjes wegwerken van ongelijkheden, overgangen en hoogteverschillen.

Met de verschillende basiskleuren en twee verschillende lengtes in een overzichtelijke display heb je 95% van de benodigde oplossingen binnen handbereik. Het basis assortiment bevat dilatatieprofielen, hoeklijnprofielen en overgangsprofielen. De profielen uit het assortiment zorgen voor een super strakke overgang en zijn passend bij iedere woonstijl. Voor het net gelanceerde merk Vloer-Profielen is een hoogwaardige display en website ontwikkeld. Met de display heb je in de showroom een overzichtelijke presentatie van alle hoogwaardige aluminium profielen die bij Vloer-Profielen beschikbaar zijn direct voor het grijpen.

Meer informatie:
Plinten & Profielencentrale
www.plintenenprofielencentrale.nl 

Publicatiedatum: