Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prominent lanceert eigen inspiratieplatform

Prominent lanceert inspiratieplatform Chantal's Favorieten: een platform met inspiratie over woonstijlen, trends en tips, waarbij stoelen en banken van Prominent centraal staan. "Als interieurstyliste deel ik al enkele jaren met liefde mijn stylingtips aan klanten. Ik ben dan ook zeer verheugd over mijn nieuwe inspiratieplatform: Chantal's Favorieten. De komende maanden neem ik jullie mee in mijn leven als interieurstyliste. Hierin geef ik woonkamers een upgrade, maak ik moodboards en deel ik mijn kijk op de laatste woontrends. We beginnen met deel 1: 'Trends en Stijltips'. In het kader van stijltips, deel ik verderop in de brief meer informatie over dé kleur van dit seizoen: brique. Uiteraard staan in deze brief ook mijn favoriete stoelen en banken uit de collectie van Prominent centraal."



In deel 1 van Chantal's Favorieten, creëert Chantal een warme en hippe woonkamer volgens de laatste woontrends. In minder dan een minuut laat Chantal zien hoe ze een woonkamer tot leven brengt met warme materialen en de kleur brique.

Meer informatie:
Prominent
www.prominent.nu

Publicatiedatum: