Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interfloor plaatst AED bij ingang voor algemeen gebruik

Afgelopen maand heeft Interfloor bij de hoofdingang van haar kantoor aan de Adelaarstraat een AED geplaatst. Deze kan waar nodig ook worden ingezet voor reanimaties buiten het bedrijf.Directeur Lens Nekeman is blij met de aanwinst: “Hoe sneller je een AED inzet bij een hartstilstand, hoe groter de overlevingskans. De gemonteerde versie is de meest gebruiksvriendelijke die te koop is. Het apparaat geeft bij inschakeling middels gesproken teksten instructies. Wanneer geen stroomstoot nodig is, zal deze namelijk niet geactiveerd worden.”

De AED is volgens Nekeman niet alleen bruikbaar voor het bedrijf: “Als het nodig is kan deze bijvoorbeeld ook worden ingezet in de Prinsessenbuurt en in het Buitenkwartier. Overdag is de toegangspoort geopend en kan de AED uit de doorzichtige groene kast worden meegenomen. S’avonds is het hek gesloten maar kan het middels het bellen van één van de twee telefoonnummers die vermeld zijn op een groen AED bord geopend worden.”

De AED is aangemeld bij hartslagnu.nl en de hulpdiensten. Bij een calamiteit krijgen aangesloten vrijwilligers, zoals EHBO’ers, een bericht met eveneens de vermelding van de beschikbare AED.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl 

Publicatiedatum: