Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Platform kiest voor omnichannel strategie

Whoppah werkt aan grootste showroom voor vintage designmeubels ter wereld

Whoppah, de online marktplaats voor vintage designmeubels en kunst, is gestart met de inrichting van de grootste vintage showroom ter wereld. Whoppah opent de deuren van de 2.300 vierkante meter grote showroom in Utrecht in januari 2022. Vervolgens wordt de ruimte uitgebreid tot 6.500 vierkante meter. Particulieren en handelaren kunnen hun item laten ophalen door Whoppah om het in de showroom te koop aan te bieden. Daarbij zorgt Whoppah voor een fraaie online presentatie. Het inrichten van een omvangrijke fysieke showroom is onderdeel van Whoppah's omnichannel strategie. Het nieuwe onderkomen in Utrecht wordt tevens distributiecentrum voor de Whoppah-koeriers.



Thomas Bunnik, medeoprichter en CEO van Whoppah: "Met deze nieuwe showroom voegen we een bijzondere, first class winkelbeleving toe aan de laagdrempeligheid en het gemak van ons online platform. Er is bij veel van onze klanten behoefte aan een mooie omgeving waar zij hun designitems tentoon kunnen stellen voor de verkoop. Voor ons is het een prachtige plek om liefhebbers van vintage design te kunnen bedienen en ontmoeten, onder meer door het geven van aankoop- en verkoopadvies. Is een item in de showroom niet te vinden, dan helpen wij ter plekke met online zoeken."     
 
Over Whoppah
Whoppah is een marktplaats voor eersteklas tweedehands design en kunst. Whoppah lanceerde in 2019 en laat particulieren en bedrijven eenvoudig tweedehands design en kunst kopen en verkopen. De startup is opgericht door serial ondernemer Thomas Bunnik en Evelien Bunnik-Remmelts en de ondernemende televisiepresentatoren Winston en Renate Gerschtanowitz. Whoppah is gefinancierd door de founders en een groep ervaren ondernemers met een achtergrond in interieur, technologie, e-commerce en finance. Whoppah is live in Belgiƫ en Nederland.

Meer informatie:
Whoppah
www.whoppah.com 

Publicatiedatum: