Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DOT Orange versterkt zich met Italiaans merk

DOT Orange design, sinds 2003 importeur/agent van project meubilair, vult haar portfolio aan met de lounge collectie van Cantarutti. De oorsprong van dit merk ligt in ItaliĆ«, waar in 1970 het bedrijf werd opgericht. Terwijl het destijds zich bezig hield met het produceren van houten stoelen en meubels, is het merk nu uitgegroeid tot een groot familiebedrijf met een breed scala aan collecties die wereldwijd geliefd zijn.

Cantarutti hanteert een bijzondere avant-garde. Zo focust het merk zich op het experimenteren met nieuwe vormen en het maken van bijzondere combinaties met diverse materialen.DOT Orange design vertegenwoordigt een zorgvuldig geselecteerd en vernieuwend portfolio uit diverse landen binnen Europa. De merken zijn allen middelgrote (familie)bedrijven die door hun korte lijnen, snel kunnen reageren en acteren. Ze staan allen voor een hoge (project)kwaliteit, modern design, innovatie en duurzaamheid.

Meer informatie:
DOT Orange design
www.dotorangedesign.com

Publicatiedatum: