Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jorrit Tol van Nel dankbaar voor eerste jubileum

Met nog vele jaren in het vooruitzicht blikt eigenaar Jorrit Tol van meubelmerk Nel tevreden terug op het afgelopen eerste jaar. "Het is een roerige periode geweest. Vooral de lockdown van drie maanden hakte erin." Maar dat heeft hem niet laten stoppen met zijn plannen voor een duurzame toekomst. "Maar dankzij de steun van familie, vrienden en kennissen had ik niet durven dromen om afgelopen oktober een prachtige show op de Dutch Design Week te kunnen geven. Duizenden bezoekers hebben de Nel show bezocht, ontzettend veel enthousiaste reacties gehad, daar ben ik toch wel het meest trots op."


Eigenaar Jorrit tijdens de Dutch Design Week.

De komende jaren wil Jorrit met zijn meubelmerk de collectie uitbouwen, waar hij nu twee duurzame banken in het assortiment heeft kunnen zijn klanten binnenkort meer verwachten. "We zijn bezig met nog meer innovatieve projecten op duurzaam gebied. Natuurlijke en recyclebare materialen vormen de basis van de nieuwe Nel meubels. Daarnaast zijn we met diverse ketenpartners bezig een meubelstof te ontwikkelen van Nederlands schapenwol. Een erg spannende ontwikkeling." Meer informatie:
Nel
www.nel.nl