Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interfloor introduceert tapijtcollectie Excellence

Interfloor, leverancier en distributeur van tapijt en vinyl, introduceert de ‘Excellence’. De tapijtencollectie heeft de hoogste comfortklasse (5-5) toegekend mede dankzij de Ultra soft garens, een poolhoogte van ruim 18mm en een gewicht van maar liefst 2850 g/m2.

Solution Dyed PES garens zijn bleekmiddelbestendig en gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. De garens zijn door en door geverfd waardoor ze lichtecht, slijtvast en vlekbestendig zijn. Zonlicht heeft dus ook na jaren nauwelijks effect op de kleur en vlekken die niet met water opgelost worden kunnen met een agressief reinigingsmiddel als een chlooroplossing verwijderd worden.



Solution Dyed polyester vezels zijn behalve zacht ook duurzaam. Ze zijn vuil- en vochtbestendig en hebben een lange levensduur. De Solution Dyed verfmethode bespaart op water en energie.
Daarnaast zal deze saxony met haar hoge warmte-isolatie het comfort in ieder ruimte verbeteren en energieverbruik verminderen.

Excellence is verkrijgbaar in een stijlvol kleurenpalet met trendy zijdeglans kleuren als goudgeel, camel en mosgroen en vele elegante naturellen. Deze tweekleurige ton-sur-ton vloerbedekking is prachtig diep van kleur en heeft een zeer levendige uitstraling doordat het licht op een sfeervolle.



Meer informatie:
Interfloor
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
038-3866222
info@interfloor.nl
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: