Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meubelfabrikant tekent samenwerkingsconvenant met Ifmec

Afgelopen week hebben Bert Top van meubelfabrikant Vepa en Leo Laanen van Ifmec Research & Innovation een samenwerkingsconvenant voor 2022 getekend. De handtekeningen werden – niet geheel toevallig – gezet tijdens de kennissessie What’s Next; het hybride kantoor in de nieuwe Fair Furniture Academy van Vepa in Emmen, waarbij Leo Laanen en Carolien Koek de gastsprekers waren.

Vepa en Ifmec gaan gericht samenwerken op het gebied van duurzaamheid in het facilitaire werkveld. De Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn hiervoor het belangrijkste uitgangspunt.
"Als Fair Furniture Group hebben we vijf SDG’s geselecteerd die onze extra aandacht verdienen: kwaliteitsonderwijs, waardig werk en economische groei, verantwoordelijke consumptie en productie en leven op het water & land. Onze gezamenlijke inspanning zal waarde toevoegen aan organisaties op het gebied van één van deze onderwerpen." Dat laat Vepa weten in een persbericht.


Bert Top en Leo Laanen.

What’s Next
Als het afgelopen jaar ons iets heeft geleerd, dan is het wel de behoefte aan nieuwe werkvormen, aanpassingen in huisvesting en het doen van een beroep op de creativiteit binnen facility management. Verandering is voor (kantoor)organisaties dagelijkse praktijk geworden.

Carolien Koek van LSa en Leo Laanen van Ifmec namen deelnemers van de kennissessie op een inspirerende ‘eigen-wijze’ manier mee in dit traject. Prikkelend, een spiegel voorhoudend en met een duidelijke visie naar de toekomst.De bijeenkomst van 25 november was de eerste in onze nieuwe What’s Next-reeks. 

Meer informatie:
Vepa
Industrieweg 31
7903 AH Hoogeveen
+31 (0)528 29 71 11
[email protected]
www.vepa.nl

Publicatiedatum: