Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trendz maakt eerste twee sprekers bekend

Op 9, 10 en 11 januari 2022 zal vakbeurs Trendz plaatsvinden in Gorinchem. Naast dat er ruimte is voor inspiratie en inkoop van home decoration & lifestyle producten, zullen er verschillende sprekers aanwezig zijn.
"Met veel plezier kunnen we de eerste sessies bekendmaken die gaan plaatsvinden in het Trendz Café. Het Bloem & Bladplein is er ook weer te vinden met diverse demo’s en de spannende finale van de Talent Award", aldus de organisatie.


Anna Hutten (INretail) en Roos van Grieken (Inpakspot).

Woontrends 2022
De eerste gastspreker is Anna Hutten van INretail, die samen met het trendbureau Nijman + Van Haaster de huidige tijdgeest Calibrate schetst. Vanuit deze tijdgeest wordt uitgelegd hoe de behoefte van de consument verandert en hoe jij daar als retailer, ondernemer op in kan spelen. Maandag 10 januari om 12.00 en 15.30 uur zal Anne spreken in het Trendz Café.Inpakworkshops

Nieuwsgierig naar dé ins en outs over het inpakken? Neem tijdens Trendz deel aan een van de workshops, die verzorgd worden door Roos van Grieken van de Inpakspot. Bezoekers krijgen tips en tricks voor het maken van de mooiste cadeaus. op 9, 10 en 11 januari zullen er diverse workshops plaatsvinden.

Bloem & Bladplein
Ben jij nieuwsgierig naar commerciële arrangementen, eyecatchers voor jouw klanten en inspirerende ideeën voor jou als bloemist? Tijdens Trendz kunnen bezoekers twee dagen lang, diverse demo’s van arrangeurs bijwonen. Zij laten praktische voorbeelden zien en geven tips en tricks op het gebied van verkoop, prijsberekening en natuurlijk inspiratie.
Zondag en dinsdag, worden gedurende de dag drie demo’s gegeven, mede mogelijk gemaakt door Van der Vijver Bloemengroothandel, Smithers Oasis en MEERgroothandel.Talent Award
Zo is de Talent Award weer terug van weggeweest. Omdat Trendz voorjaar 2021 is verplaatst heeft de finale van de Talent Award toen plaatsgevonden bij Bloemengroothandel Van Der Vijver, zonder live publiek. Desondanks hebben de finalisten een prachtig resultaat neergezet. Jade van Schie is de winnares geworden van de Talent Award 2021.

Bloem&Blad vindt het belangrijk om aandacht te geven aan jonge talenten in de bloemsierkunst. Meedoen? Lever vóór 13 december een video aan en maak kans op de titel voor 2022. Tijdens Trendz zal de finale gehouden worden.

Meer informatie:
Trendz
www.trendzvakbeurzen.nl

Publicatiedatum: