Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cotap lanceert twee nieuwe merkenwebsites

De afgelopen maanden heeft Cotap achter de schermen hard gewerkt aan het opbouwen van twee gloednieuwe merkenwebsites. Met vertrouwde visuele elementen hebben de verouderde merkenwebsites een modernere en frissere uitstraling gekregen. Niet alleen het uiterlijk van de websites van Ambiant en Floorlife zijn vernieuwd, ook de opzet en structuur zijn vernieuwd, zodat de consument nog sneller vindt wat hij of zij zoekt.


De nieuwe merkenwebsites staan boordevol inspiratie en zijn een stuk gebruiksvriendelijker dan voorheen. Daarnaast hebben dealers in de dealerlocator een eigen, gepersonaliseerde vestigingspagina gekregen. Zo kunnen consumenten eenvoudig een dealer in de buurt vinden. Tot slot hebben ook de vloertoebehoren van Co-pro een eigen podium gekregen op de nieuwe merkenwebsites.

In de toekomst hoopt Cotap dat deze vernieuwde websites het inspiratie en kennisplatform voor vloeren worden. Een mooie ambitie waar de komende maanden verder invulling aan gegeven zal worden.

Meer informatie:
Cotap
038 385 15 15
[email protected]
www.cotap.nl

Ambiant 
www.ambiant.nl

Floorlife
www.floorlife.nl

Publicatiedatum: