Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

imm cologne beslist of beurs doorgaat of niet

De afgelopen dagen en weken is de pandemische situatie opnieuw geïntensiveerd. Waar Heimtextil heeft bevestigd dat de beurs in januari doorgaat, is Domotex 2022 geannuleerd. Nu staat ook de meubelbeurs imm cologne, dat gehouden wordt in expositiecentrum Koelnmesse in Keulen, voor de hamvraag.De organisatie wil graag iedereen informeren over hun vervolgstappen. "Hoewel we de situatie dagelijks evalueren, hebben we besloten dat we rond de datum van de volgende minister-presidentenconferentie op 9 december een besluit zullen nemen of we imm Keulen 2022 op de gebruikelijke datum zullen houden", dat laten directeur Claire Steinbrück en vice president trade fair management Matthias Pollmann weten.

De komende dagen zullen dan ook bepalend zijn om te bepalen of het mogelijk wordt om imm cologne in januari 2022 zo te organiseren dat het aansluit bij de wensen van de bezoekers, exposanten en organisatie.


Claire Steinbrück en Matthias Pollmann.

3G-regel
De politieke parameters hebben een beslissende invloed op het bedrijfsmodel en de haalbaarheid van imm cologne. Uiteindelijk vormen ze de basis om te beslissen of en in welke vorm beurzen kunnen plaatsvinden.

Naar aanleiding van de besluiten van de federale en deelstaatregeringen die vorige week in Berlijn bijeenkwamen, heeft de deelstaat Noordrijn-Westfalen op 23 november 2021 de huidige coronabeschermingsverordening afgekondigd. Deze geeft het recht om beurzen te houden op basis van de 3G-regel (teruggevorderd , gevaccineerd, getest).

Meer informatie:
imm cologne
www.imm-cologne.com

Publicatiedatum: