Hanegraaf Keukens opent nieuwe showroom

"Het is geen keukenzaak maar een belevingszaak"

Hanegraaf Keukens in Heesch is vier deuren verhuisd. Zaterdag is het bedrijf met een geheel nieuwe showroom geopend in het pand aan ‘t Dorp 66. Dat meldt het Brabants Dagblad. Ton en Rosan Hanegraaf begonnen de zaak in 2017 op nummer 58. Ze hadden zo'n 280 vierkante meter tot hun beschikking in het huurpand. De nieuwe ruimte is twee keer zo groot. Bovendien konden ze het pand zelf aankopen. "Het is voor ons een hele mooie volgende stap", zegt Rosan Hanegraaf.


Het team van Hanegraaf Keukens met Rosan Hanegraaf in het midden op de trap met dochter Lize (4), Ton Hanegraaf rechts met dochter Jade (2) en hun zoon Kris (6) zittend op het aanrecht.

Toen ze begonnen, hadden ze een budget en daar moesten ze het mee doen. "Daar waren we tevreden mee, maar het was wel tijd voor een stap vooruit. We zijn uit ons jasje gegroeid, konden het werk met z'n tweeën niet meer aan. En op deze nieuwe plek kijken we niet alleen naar keukens maar naar sfeer. Het klinkt misschien suf, maar het is geen keukenzaak maar een belevingszaak." 

Lees hier het complete artikel.
  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven