Website Interfloor Tapijt BV flink vernieuwd: beeldmateriaal nu in éxtra groot formaat

Interfloor Tapijt BV heeft de website een actuele uitstraling gegeven. "De afgelopen maanden zijn we volop bezig geweest met het realiseren van een nieuwe site die qua look tevens een jongere doelgroep zal aanspreken maar ook voor bestaande relaties verfrissend en prettig in gebruik zal zijn", laat het bedrijf in een mailing weten. Tevens is de site voorzien van een vernieuwende menustructuur waarbij o.a. aandacht is voor haar MVO als ook de geschiedenis van het 200 jaar oude bedrijf uit Zwartsluis.

Belangrijke verandering is dat op de productpagina’s voortaan zowel de kleurstalen als het beeldmateriaal in éxtra groot formaat worden getoond in dynamische galerijen. Ook is het aanvragen van A4 stalen verduidelijkt en vereenvoudigd. Dit alles om de verkoop voor de dealers te stimuleren.

Finetuning & mobiele perfectie volgt!
"Wij zijn reeds zeer content met het resultaat al zijn meerder mensen op de achtergrond het geheel nog aan het finetunen. De site zal o.a. nog aangevuld worden met een roomvisualizer en zowel voor mobiel als iPad zal de site nog geoptimaliseerd worden."

"Wij hopen dat ook gebruikers enthousiast zijn over het resultaat en hopen op- of aanmerkingen terug gekoppeld te krijgen."

Meer informatie:
Interfloor Tapijt Vinyl Project 
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
tel: 038-3866222
info@interfloor.nl 
www.interfloor.nl 


 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven