Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ondernemers Woninginrichting-Aanhuis.nl brengen bezoek aan COREtec Floors

Een enthousiaste groep ondernemers van Woninginrichting-Aanhuis.nl is afgereisd naar België om een bezoek te brengen aan COREtec in Kruisem.  De samenwerking met COREtec, Woninginrichting-Aanhuis.nl en Dersimo begon enkele jaren geleden en is uitgegroeid tot een succes.

John Steur en Henk Waal (Woninginrichting-Aanhuis.nl) zijn samen met 68 ondernemers dagelijks vol passie bezig met de verkopen van de COREtec vloeren en toebehoren. Zij worden daarbij ondersteund door de vertegenwoordigers van Dersimo en de brandmanagers van COREtec.Mariska Boogaard van Dersimo: “Wij hebben op zondagmiddag een mooie wandeling gemaakt door Oudenaarde en daarna genoten van een heerlijk diner bij Jan Dossche, president van US Floors. De volgende ochtend zijn we met elkaar naar Kruisem afgereisd, waar het nieuwe pand van COREtec staat. Nicolas Cnudde (Salesmanager COREtec) heeft een presentatie gegeven en ons ondergedompeld in de diverse collecties van COREtec, een rondleiding door het pand en een geweldig groots magazijn gezien waar 2 miljoen m2 COREtec vloeren liggen, iets wat vandaag de dag erg uniek is, aldus Jan Dossche! Na de lunch zijn we weer huiswaarts gekeerd waar we vol goede zin weer verder gaan met de verkopen van de mooie COREtec producten.”Marc Dubbeldam (General Manager Dersimo) en Mariska Boogaard (Sales Manager Dersimo) kijken vol tevredenheid terug op deze dagen en zijn zeer enthousiast over de samenwerking met Woninginrichting-Aanhuis.nl en Dersimo.
Sinds de samenwerking is het COREtec aandeel gegroeid en dit kan alleen maar met de juiste producten en professionaliteit van de mensen welke dagelijks met hun vak bezig zijn.

John Steur en Henk Waal van Woninginrichting-aanhiuis.nl danken Jan Dossche, het team van COREtec en uiteraard ook Dersimo voor de gastvrijheid en inspirerende dagen in België! Het heeft zeker weer bijgedragen aan onze hechte samenwerking en het behalen van onze gezamenlijk doelen voor het komende jaar.

Meer informatie:
Dersimo
www.dersimo.nl

Woninginrichting-Aanhuis.nl
www.woninginrichting-aanhuis.nl

COREtec
www.coretecfloors.com

Publicatiedatum: