Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vergeet de trap niet wanneer je je huis opknapt

Wat knapt het altijd weer heerlijk op als je eenmaal de stap zet om je huis op te knappen. De muren weer een lik verse verf of mooi nieuw behang, de plafonds weer wit, de deuren en de kozijnen weer ongebutst en als nieuw en misschien zelfs wel een compleet nieuwe vloer. En dan ben je klaar en zit je uit te puffen op je, misschien wel nieuwe, bank en bedenk je ineens dat je de trap ook nog onder handen had willen nemen. De trap is namelijk een van de meest belopen “vloeren” in je huis, maar je ziet ‘m op een gegeven moment niet meer. Je loopt erover naar boven en weer naar beneden, maar letten op hoe de trap eruit ziet, dat doet eigenlijk niemand. Toch is een trap aan slijtage onderhevig. Zeker wanneer je een vurenhouten trap hebt. Je ziet dan, na verloop van tijd, precies waar iedereen altijd maar loopt.Wat moet je met de trap?

Het is natuurlijk een optie om de trap zelf helemaal te schuren en opnieuw te schilderen. Maar vergis je niet: dat is een enorme klus. Daarbij heb je dan niet genoeg aan een laag verf. Je zult de trap minimaal 2 keer moeten schilderen en daarna nog met een extreem harde lak moeten aflakken. En dan is het ook nog eens zo dat je er een laagje op moet aanbrengen om te voorkomen dat je uitglijdt. Kiezen voor traprenovatie is dan een betere optie. Je kunt je trap laten renoveren door professionals. Zij regelen dit, over het algemeen, binnen een dag. Dat red je zelf nooit!

Wat voor soort trap je ook hebt, renovatie is mogelijk!
Heb je een standaard dichte trap, zoals die in zo goed als alle rijtjeshuizen te vinden is? Heb je een open trap of heb je een betonnen trap? Voor iedere trap is een mooie, passende oplossing te vinden. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende kleuren en materialen. Zo kun je de trap in je gang mooi laten aansluiten op de rest van de inrichting.

Of ga voor het laten bekleden van je trap
Wanneer je trap nog helemaal nieuw is, is renovatie niet nodig. De trap zal nog niet beschadigd of doorgezakt zijn en het gaat er in dit geval alleen maar om een mooie beschermlaag op de trap aan te laten brengen die ervoor zorgt dat je trap langer mooi blijft. Je kunt er dan voor kiezen om je trap te laten bekleden met extra harde platen die ook nog eens mooi aansluiten bij de rest van je inrichting.

Publicatiedatum: