Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hilde Francq geeft blik op trends van lente en zomer 2023

Op donderdag 2 december 2021 houdt Francq Colors een Color Trend live webinar lente/zomer 2023. Van 14.00 tot 15.45 uur zal oprichter Hilde Francq haar blik geven over de trends van lente en zomer 2023.

Na de coronacrisis voelen we meer dan ooit de urgentie om zaken anders aan te pakken, om niet noodzakelijk meer mee te varen met de massa maar radicaal ons eigen ding te doen. Die eigen koers vinden en aanhouden wordt de uitdaging voor de komende jaren. Dit alles zal behandeld worden aan de hand van vier thema's.Wonderland
Een hoopvolle blik op de toekomst. Zelfs al is die toekomst misschien niet zo mooi en kleurrijk als we zouden willen, een positieve instelling is een keuze. Eén die almaar meer mensen maken.

Skilling
Slim is het nieuwe slank. Hoe beter we processen begrijpen, hoe zinvoller we erop kunnen ingrijpen. En dat is in de eerste plaats goed nieuws voor het milieu.

Satisfaction
Hoe sterieler en digitaler onze leefwereld, hoe meer we op zoek gaan naar bevredigende materialen en texturen. Gelieve aan te raken.

Iron age
Nooit meer door slecht nieuws overvallen worden (zoals we twee jaar geleden plots meemaakten) dat vermijden we door de realiteit recht in de ogen te kijken. Klaar voor een volgende crisis, met beide voeten kil en emotieloos op de grond.

Tickets voor de webinar kunnen via deze link verkregen worden.

Meer informatie:
Francq Colors
Jan van Rijswijcklaan 164
2020 Antwerpen
+32 3 248 66 18
[email protected]
www.francqcolors.be

Publicatiedatum: