Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PrettyPlants kiest voor bezorging XL-planten met Extra@Home

PrettyPlants.nl (online aanbieder van kunstplanten in diverse variaties en maten) is een samenwerking gestart met Extra@Home van PostNL. Naast het bezorgen, en indien gewenst, monteren van kleine en grote meubels verzorgt Extra@Home nu ook wooninrichting. Deze wooninrichting wordt compleet met de bezorging van XL-kunstplanten van PrettyPlants.nl.PrettyPlants.nl heeft voor Extra@Home gekozen vanwege haar kwalitatieve bezorging van XL-orders en de extra service die ze daarmee aan klanten biedt. Zo verzorgt Extra@Home vanaf het moment van aanlevering de communicatie over het bezorgmoment met de klanten van PrettyPlants.nl. Ook zorgt haar klantenservice voor de eerste antwoorden op vragen en opmerkingen die de klanten van PrettyPlants.nl mogelijk over de bezorging hebben.

Klanten waarderen de bezorg- en installatieservice van Extra@Home met een NPS score die drie keer hoger is dan het branchegemiddelde. Na iedere bezorg- of installatie afspraak krijgen consumenten de mogelijkheid om via een survey te laten weten hoe zij deze afspraak hebben ervaren. Hiermee krijgt Pretty Plants.nl compleet inzicht in de tevredenheid van hun klanten. Zo genereren zij waardevolle inzichten voor de ideale invulling van de last mile van hun dienstverlening.

Meer informatie:
Extra@Home | PostNL
www.postnl.nl 

Publicatiedatum: