Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Brandbook is afspiegeling van vele opties en mogelijkheden

Met nieuwe huisstijl en beeldtaal positioneert Versmissen zich duidelijker als betrokken interieurmerk

Het Nederlandse Versmissen groeit al 40 jaar mee met de markt en is wereldwijd actief. Het B2B-bedrijf kenmerkt zich door hoogwaardige kwaliteit en een mix van internationale stijlen. De laatste jaren heeft Versmissen grote stappen gezet in het ontwerpen en ontwikkelen van meubels, verlichting en accessoires. Inmiddels staat er een trots, volwassen interior design bedrijf dat toe is aan een nieuwe fase in haar bestaan.

Met een nieuwe huisstijl en beeldtaal positioneert Versmissen zich duidelijker als betrokken merk in het brede landschap van interieur- en productontwerp. Een gestileerd logo, uitvergrote productkenmerken en communicatie vanuit inspiratie, beleving en design zijn kenmerkend voor de nieuwe identiteit van Versmissen.

Versmissen ontwerpt en ontwikkelt een brede eclectische collectie met producten van eerlijke en natuurlijke materialen en een hoogwaardig afwerkingsniveau, toepasbaar in vele interieurs. Deze producten verdienen een podium. Het zijn heroes, klaar om de wereld te veroveren. Brandbook
Om het verhaal te vertellen van de grote diversiteit die Versmissen de interieurwereld te bieden heeft is er nu ook een Brandbook. In dit boek is een goede afspiegeling te zien van de vele opties en mogelijkheden die zij te bieden hebben.

Via een registratie is toegang aan te vragen tot het business portal (B2B only) waarbij de volledige collectie overzichtelijk wordt weergegeven en online is aan te kopen. Registeren kan hier.

''Uiteraard bent u als zakelijke klant ook van harte welkom in hun showroom in Best.''

Meer informatie:
Versmissen
www.versmissen.nl