Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britse vloerbedekkingsgroep maakt zich op voor overname van Vlaams bedrijf

Een Britse vloerbedekkingsgroep heeft een deel van de Vlaamse Balta groep in haar vizier. De groep wil de divisie kamerbreed tapijt nieuw leven inblazen. Victoria Plc én Balta bevestigen dit in een persbericht.

"Balta erkent de geruchten in de financiële pers van deze morgen over een mogelijke transactie met Victoria. Balta kan bevestigen dat het, als onderdeel van zijn voortdurende evaluatie van strategische mogelijkheden, momenteel gesprekken voert met Victoria PLC over een mogelijke verkoop van bepaalde delen van Balta's activiteiten. De uitkomst van deze besprekingen is in deze fase onzeker. Verdere aankondigingen zullen tijdig worden gedaan, indien en wanneer relevant." Dat laat Balta weten in een persbericht.Balta is een producent van textiel vloerbekleding en verkoopt zijn producten in meer dan 130 landen wereldwijd. De afdelingen van Balta zijn Balta Rugs (Balta home), Balta Residentiële Tapijten & Tegels (onder de merknamen Balta carpets, ITC en Balta carpet tiles), Balta Commerciële Tapijten & Tegels (onder de merknamen modulyss, arc edition en Bentley) en Balta Non-Woven (onder de merknaam Captiqs). Balta stelt bijna 4.000 medewerkers tewerk in tien productievestigingen en in distributiecentra in België, Turkije en
de Verenigde Staten.

Meer informatie:
Balta
Wakkensteenweg 2
8710 St-Baafs-Vijve
+32 (0)56 62 22 11
[email protected]
www.baltagroup.com

Publicatiedatum: