Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ego-keuken speelt hoofdrol in appartement met Parijse stijl

Dit elegante en buitengewoon lichte privé-appartement, gelegen tussen het 2e en 3e arrondissement, onthult een betoverende combinatie van stijlen, bestaande uit klassieke meubels met hedendaagse objecten, met die verrassende mix van verfijning en eenvoud die typisch is voor de Franse binnenhuisarchitectuur.
In een constante balans tussen nieuw en 'antiek' onderscheidt dit statige huis zich in feite door de typische kenmerken van de Franse architectuur en decoratie, zoals de hoge plafonds, de enorme witte muren die de details en ornamenten naar voren brengen, de parketvloeren gelegd in een visgraatmotief, spatten van kleur en de wandbetimmeringen die de verfijnde sfeer van elk vertrek benadrukken, de keuken voorop. De keuken is tevens de eetkamer en geeft uit op de woonkamer. In de keuken staat een verfijnde eilandversie van Ego, volledig gemaakt van orbitaal gepolijst AISI 304 roestvrij staal.

Ego, de perfecte combinatie van functionaliteit, ergonomisch design en elegantie, werd door Abimis op maat gemaakt samen met de eigenares, een jonge ontwerpster die in haar keuken een gezellig eiland wilde met topprestaties, dat niet alleen alle 'operationele' elementen zou herbergen, maar ook de bestaande wandoplossing zou vervolledigen, gemaakt met houten deuren en marmeren blad en wandpaneel, om zo die aantrekkelijke en verrassende stilistische mix & match te creëren die de hele woning doordringt. De charmante combinatie van houten afwerkingen en meubilair met de roestvrijstalen Ego-keuken accentueert in feite de stijl van de hele omringende omgeving.

Deze configuratie van Ego omvat het naast elkaar bestaan van de werkruimte, het kookgedeelte, met een inductiekookplaat met ingebouwde afzuigkap, en de afwasruimte, met de spoelbak vastgelast aan het blad. Het eiland, compleet met oven, is aan beide zijden voorzien van laden en deuren, met uittrekbare legplanken voor het opbergen van voedsel en keukengerei.

Afgeschuinde vlakke deuren die geïntegreerd zijn in de structuur, onzichtbare scharnierende draaipunten, ergonomische handgrepen, een verzonken plint om de volledige diepte van de werkruimte beter toegankelijk te maken, een werkblad zonder voegen voor een gegarandeerde hygiëne en bruikbaarheid: dit zijn de details die, samen met de onberispelijke lay-out van alle functionele elementen, deze huishoudkeuken omvormen tot een performante en efficiënte oplossing van topniveau.

Abimis brengt niet alleen de prestaties en functionaliteiten die typisch zijn voor een professionele keuken naar dit specifieke project, maar ook een stijlvolle expressie van exquise kwaliteit Made in Italy.

Meer informatie:
Cavalleri Comunicazione Sas
info@cavalleri.com
www.cavalleri.com

Publicatiedatum: