Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michielssen ontwerpt collectie voor Serax

Marie Michielssen laat met haar ontwerpen zien wat niet altijd gezegd wordt. Voor haar interieuraccessoires vertrekt Marie vaak van materialen die ze met de hand kan modelleren. Daarbij krijgt de intuïtie, het buikgevoel, vaak de bovenhand. Haar succesvolle Earth collectie in papier-maché is daar een goed voorbeeld van, maar ook de nieuwe collectie meubelen. Dat meldt designmerk Serax in een persbericht. 



Opvallende contrasten tussen vrouwelijke intuïtie en mannelijke ratio, tussen licht en donker, tussen organisch en symmetrisch komen in balans in een reeks accessoires, tafels, stoelen en rekken. Ze zweven tussen een functioneel voorwerp en een esthetisch object, dat niets hoeft te bewijzen, maar gewoon hoeft te zijn. Invloeden van buitenaf, maar ook innerlijke gedachten en emoties vloeien samen in een lijn, een vorm en uiteindelijk een object. Elk voorwerp is een ontdekking. Grenzen worden verlegd. 

Meer informatie:
Serax
www.serax.com

Publicatiedatum: