'We hebben tot het eind gestreden'

Domotex 2022 geannuleerd

De toonaangevende vakbeurs Domotex zal niet plaatsvinden in januari 2022. Dit kondigt organisator Deutsche Messe AG aan. 
"We hebben tot het einde samen met de exposanten gestreden voor Domotex en hebben maandenlang dagelijks contact gehad met de industrie", zegt Sonia Wedell-Castellano, Global Director Domotex, Deutsche Messe AG."Domotex wordt in het bijzonder getroffen door de impact van de pandemie, aangezien de overgrote meerderheid van de Domotex-exposanten en aanwezigen uit het buitenland komt. Gezien de huidige pandemische situatie wordt echter niet verwacht dat internationale zakenreizen op korte termijn zullen herstellen", voegt Wedell toe.

Ongeveer een maand geleden wilden de organisatoren in het zuidelijke deel van het beursterrein in Hannover een Re-Start-evenement organiseren. Deze beurs in compact formaat zou gehouden worden in drie zalen, waardoor de industrie de kans kreeg om elkaar fysiek te ontmoeten na bijna twee jaar pandemie. "Wat een maand geleden nog als een realistisch en veelbelovend scenario werd beschouwd en ook goed werd ontvangen door de markt, bleek de afgelopen dagen niet meer haalbaar."

De organisatoren onderzoeken een Domotex-datum later in het kalenderjaar 2022.

Meer informatie:
DOMOTEX
www.domotex.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven