Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'We hebben tot het eind gestreden'

Domotex 2022 geannuleerd

De toonaangevende vakbeurs Domotex zal niet plaatsvinden in januari 2022. Dit kondigt organisator Deutsche Messe AG aan. 
"We hebben tot het einde samen met de exposanten gestreden voor Domotex en hebben maandenlang dagelijks contact gehad met de industrie", zegt Sonia Wedell-Castellano, Global Director Domotex, Deutsche Messe AG."Domotex wordt in het bijzonder getroffen door de impact van de pandemie, aangezien de overgrote meerderheid van de Domotex-exposanten en aanwezigen uit het buitenland komt. Gezien de huidige pandemische situatie wordt echter niet verwacht dat internationale zakenreizen op korte termijn zullen herstellen", voegt Wedell toe.

Ongeveer een maand geleden wilden de organisatoren in het zuidelijke deel van het beursterrein in Hannover een Re-Start-evenement organiseren. Deze beurs in compact formaat zou gehouden worden in drie zalen, waardoor de industrie de kans kreeg om elkaar fysiek te ontmoeten na bijna twee jaar pandemie. "Wat een maand geleden nog als een realistisch en veelbelovend scenario werd beschouwd en ook goed werd ontvangen door de markt, bleek de afgelopen dagen niet meer haalbaar."

De organisatoren onderzoeken een Domotex-datum later in het kalenderjaar 2022.

Meer informatie:
DOMOTEX
www.domotex.de

Publicatiedatum: