Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Max Beuse, oprichter van nieuwe tool:

''Softmint maakt presenteren interieurplannen niet alleen leuker, ook sneller en makkelijker''

Softmint is ontwikkeld om het proces van een interieurplan presenteren te vereenvoudigen. Er wordt al sinds de eeuwwisseling gebruik gemaakt van PDF boekwerken, met een boodschappenlijstje met links in Excel en/of Indesign  / Photoshop exports.
Naast dat dit foutgevoelig is, is dit proces ook heel tijdrovend en vergt het kennis van veel verschillende programma’s. Wil de klant uiteindelijk toch een andere kleur stoel, dan moest je weer Photoshop induiken, het PDF aanpassen, het linkje aanpassen.. Kortom, erg omslachtig.

''Met Softmint hebben we een complete tool gemaakt waarmee je projecten kunt beheren in het dashboard en hierin de presentatie voor je klant op kunt maken,'' vertelt Max Beuse, oprichter van Softmint. ''Deze projecten zitten gekoppeld aan een product bibliotheek waardoor je heel eenvoudig de meubels in je plan kunt presenteren en naar je klant kunt sturen. De klant kan deze dan direct bestellen bij de betreffende webshop! Softmint is met o.a. moodboards, interiorboards, budgetbeheer en deadlinebeheer een zeer complete tool.''

Softmint maakt het presenteren van interieurplannen niet alleen leuker, maar ook sneller en makkelijker. Hierdoor bespaar je veel tijd en ergernis waardoor je meer tijd over houdt om écht creatief bezig te zijn met het ontwerpen van interieurs.

''We zijn druk bezig om Softmint uit te bouwen met meer nieuwe features en uitbreidingen op bestaande features. Zo kunnen we straks allerlei onderdelen binnen de Softmint omgeving nog beter laten samenwerken en kun je je klanten nog meer betrekken bij het ontwerpproces.''

Meer informatie:
Softmint 
[email protected] 
www.softmint.nl