Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Unne Rikken pop-up store opnieuw geopend

Ontwerper Bas Rikken benaderde medio mei VOLOP Oss. 2020 had voor hem het jaar moeten worden om met zijn label unne Rikken naar buiten te treden op diversen markten en beurzen. Helaas konden deze niet door gaan vanwege de aanhoudende coronacrisis. Via VOLOP Oss kreeg Bas een leegstaand winkelpand tot zijn beschikking in het centrum van Oss en opende daar de 'unne rikken' pop-up winkel in De Schakel 15. Na een roerige coronaperiode moest deze helaas gesloten worden, maar de winkel is nu weer geopend. 

Maar Bas weet niet van opgeven! Onlangs opende Bas weer zijn pop up winkel aan De Schakel 15 in Oss. Op deze manier hoopt Bas naamsbekendheid te krijgen en heeft hij op deze manier toch de kans klanten zijn spullen te laten zien en kan de klant komen proefzitten op de “KeK” stoel. Nieuw in het assortiment zijn de suar boomstam, reclaimed wood en teak meubelen.

Of het nu om design verlichting, meubelen of een unieke constructie voor in huis, tuin, bedrijf, horeca of retail gaat, unne rikken® ontwerpt en maakt het. De twee k’s uit de achternaam van de ontwerper komen in zijn werk terug. Liever iets zonder K, dat kan natuurlijk ook. Unne rikken® kan overal en in iedere gewenste kleur.

Alle producten worden in eigen huis ontworpen en vervaardigd. Tevens worden de producten door Bas zelf geleverd en geïnstalleerd. Unne rikken staat voor persoonlijk contact, kleinschaligheid en oog voor detail. Unne rikken® is pas tevreden als de opdrachtgever dat ook is.

Op deze manier onderscheid unne rikken® zich van de rest. “Het is de bedoeling dat klanten zelf met een idee kunnen komen of een van mijn bestaande ontwerpen aanschaffen”. In 2019 was zijn design verlichting te zien in Museum Jan Cunen in Oss.

Meer informatie:
Unne Rikken
[email protected]
www.unne-rikken.nl

Publicatiedatum: