Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samenwerking Table du Sud en Art in Return

”Bij alles dat Table du Sud doet staat kwaliteit, design, maatwerk, gebruiksvriendelijkheid, maar ook duurzaamheid voorop.” Deze kernwaarden deelt kunstinitiatief Art in Return waardoor er een samenwerking is ontstaan, resulterend in een prachtige serie tafels gemaakt van restproducten.

Met de gedachte ‘I create to live with a full heart and not a full pocket’ is het Art in Return concept geboren waarbij, zoals de naam al aangeeft, kunstwerken geruild worden tegen bijna alles wat inspirerend, mooi of leuk is in het leven. Wanneer interieurmerk Table du Sud voorbij komt met de vraag om een tafel te ontwerpen met als uitgangspunt de vormen uit de Art in Return kunstwerken, is er direct een match.

"Tijdens de introductie in de Table du Sud werkplaats in Heeze, zag ik de restvormen van een ovale tafel, precies zoals de vormen uit mijn artworks. En wat is er duurzamer om de restvormen opnieuw te gebruiken in het ontwerp.van de tafel." Dat meldt Art in Return in een persbericht.Serie
De Table du Sud x Art in Return-serie bestaat uit een eet- en salontafel met ronde vormen en bijzondere tafelpoten die matchen met het speciale kunstwerk dat in ‘return’ is gemaakt. Daarnaast is er een ‘return’ voor het milieu door het gebruik van restmaterialen maar ook door bij elke drie verkochte tafels een boom terug te planten met het oog op het behoud van een duurzaam milieu.

"Doordat Art in Return ook staat voor vakmanschap en design is er een hele mooie serie tijdloze designtafels uit voort gekomen. Daarnaast denken we beiden na over duurzame oplossingen waarbij we restproducten hergebruiken, kwalitatieve materialen gebruiken en het custom made aanbieden waardoor er geen overstock ontstaat", aldus Table du Sud.

De serie tafels bestaan uit een eettafel en salontafel en worden geleverd in de twee kleuren Deep Black en Ultra Matte lak. De tafels zijn gemaakt van Frans eikenhout, verkrijgbaar in verschillende opties, zodat de tafel precies aan persoonlijke wensen kan worden afgestemd.

Meer informatie:
Table du Sud
www.tabledusud.nl

Art in Return
www.artinreturn.nl

Publicatiedatum: