Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Euretco op Dag van de Ondernemer: "Ontzettend veel respect voor zelfstandigen"

Voor het derde jaar op rij besteedt de retail-serviceorganisatie Euretco, onderdeel van de EK/servicegroup, in november aandacht aan de Dag van de Ondernemer. Dit jaar valt de Dag van de Ondernemer, een initatief van MKB Nederland, op vrijdag 19 november 2021. Een dag die Euretco niet zomaar voorbij wil laten gaan.“Zeker niet na het afgelopen ruim anderhalf jaar. We zeggen het regelmatig tegen onze leden, maar willen het zeker op de Dag van de Ondernemer nogmaals uitspreken. We hebben ontzettend veel respect voor zelfstandig ondernemers en zijn trots op hoe zij hun zaak, ook in deze uitdagende periode, runnen. Zij verdienen elk jaar een compliment, maar dit jaar des te meer”, aldus Gertjo Janssen Chief Retail Officer bij EK.

Alle Euretco ondernemers ontvangen iets lekkers van Abel Bakt, waar ze samen met hun team of naasten van kunnen genieten. Een begeleidend kaartje beschrijft de trots en waardering die Euretco voor zijn leden voelt. 

"Het lost de uitdagende situatie waarin ondernemers zich op dit moment bevinden natuurlijk niet op, maar het geeft hopelijk wel net dat beetje extra energie om de drukke laatste weken van het jaar veilig én succesvol door te komen." Dat meldt Euretco in een persbericht.

Meer informatie:
Euretco
www.euretco.com

Publicatiedatum: