Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

INTR. Den Bosch opent in nieuwe stijl

Op vrijdag 12 november waren alle projectinrichters, parketteurs en ZZP-ers welkom op het INTR. Point in Den Bosch om samen te proosten op het nieuwe winkelconcept van het INTR. Point aan de Afrikalaan 12e. Tijdens deze gezellige middag werden er verschillende productpresentaties gegeven door de Applicatiespecialisten van Uzin Utz. Er werden bijvoorbeeld schuurmachines gedemonstreerd en de vloerenprofessionals uit de regio konden zélf aan de slag met de nieuwste producten voor het plaatsen van PVC of parket.


Jacco de Kievit van INTR.  met Kees Schouten van KS Trapstoffering.

Vestigingsmanager Jacco de Kiviet: “Ondanks dat we in Den Bosch groots carnaval gevierd hebben de dag vóór de opening van mijn nieuwe INTR. Point was ik aangenaam verrast. Het grootste deel van mijn klanten is even langsgekomen om het nieuwe INTR. Point te bekijken. Het was een mooi moment om even bij te praten en samen een biertje de drinken. Ook waren er veel collega’s en de directie van INTR. aanwezig om het nieuwe INTR. Point te bekijken. Ik ben zelf erg tevreden met het nieuwe winkelconcept, er is voldoende ruimte om alle productgroepen te presenteren. Ik vind bijvoorbeeld de wand met Wolff machines en gereedschappen heel fijn werken. En daarnaast hebben we nu een goede plek om even rustig koffie te drinken.”


Demonstratie door Tijs Vloedgraven van UZIN en Wolff machines en gereedschappen bij het nieuwe INTR. Point.

INTR. Points
Het INTR. Point in Den Bosch is een van de INTR. Points met het nieuwe winkelconcept waarmee INTR. haar klanten een inspirerende showroom tot hun beschikking stelt waar ook hun eigen klanten van harte welkom zijn. Een feestelijke opening van het INTR. Points in Leek staat binnenkort ook op de agenda.

Meer informatie:
INTR.
[email protected]
www.intr.nl

Publicatiedatum: