Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit zijn de nieuwe merken en makers tijdens DWI Voorjaarsvakdagen

De data waarop de DWI Voorjaarsvakdagen gehouden gaan worden zijn bekend; 6, 7, 8, 14 en 15 februari 2022. Vele bedrijven zullen hun nieuwe collecties presenteren in Nieuwegein. Op zondag 6 februari, het begin van de Vakdagen, is tevens het WOONevent, een dag vol inspiratie en een speciaal programma voor de consument. De overige dagen worden er uitsluitend vakbezoekers verwelkomd. De Interieurprofessionaldag vindt op een later moment plaats, binnenkort zal de organisatie deze datum bekend maken.Nieuwe merken en makers
ROGON heeft het nieuwe merk Hoii onlangs geïntroduceerd, Monte Design presenteert naast Infiniti Design, sinds kort ook het merk Verikon en cFORMS toont de collectie van Ichendorf.

"Met trots vermelden we de komst van LS Bedding met het merk Magnitude op de afdeling slapen. Ook op de afdeling verlichting verwelkomen we binnenkort een nieuwe exposant, in december stellen ze zich aan je voor", aldus de organisatie.

Tevens heeft DTP.Interiors haar showroom wederom uitgebreid, je stapt een ware DTP Experience binnen. Daarnaast heeft JR Collections ook haar showroom uitgebreid en is verhuisd naar een grotere toonzaal op de eerste verdieping en toont de merken Agpol-Vellarte, Beatris, Meblomark, Sofa Industries en VARAM. Wandkraft en Dopmeijer Eiken Tafels hebben een prachtige nieuwe showroom betrokken aan de rand van het Atrium. De showroom van Aventura Carpets heeft een volledige.


Hoii.

Gewijzigd deurbelbeleid
Voor toegang tot De Woonindustrie is vooralsnog geen Corona toegangsbewijs verplicht, ook niet op de reguliere Marketdays. Uitsluitend bij gebruikmaking van onze catering dient de Corona QR code te worden getoond in combinatie met het identiteitsbewijs. Wel wordt er vriendelijk verzocht een mondkapje te dragen. Zo zijn bezoekers, exposanten én personeel weer extra alert op het houden van 1,5 meter afstand.

DWI is gesloten van maandag 27 december tot en met vrijdag 31 december. Op maandag 3 januari zien we je graag weer op de eerste Marketday van 2022.

Meer informatie:
De Woonindustrie
www.dewoonindustrie.nl

Publicatiedatum: